Financial Times  FT-1000
Financial Times FT-1000

Financial Times FT-1000

Cuinatur consolida la seua progressió i per segon any consecutiu (2019 i 2020) se situa entre les 1.000 empreses europees que més creixen, segons el ranking FT-1000 que publica cada any el diari econòmic Financial Times.

L’empresa especialitzada en l’elaboració de menús escolars saludables i sostenibles és la única de les set valencianes que integren la llista que repeteix la seua presència en el ranking, ja que també estava en el de 2019. Segons la publicació britànica, Cuinatur ha crescut un 188%, fet que la situa a la posició 884 de la llista. https://www.ft.com/content/691390ca-53d9-11ea-90ad-25e377c0ee1f

El fet d’estar entre les empreses que més creixen a tota Europa “demostra que una altre tipus d’economia es possible”. I és que Cuinatur té un model de gestió que prioritza el seu compromís per reforçar els valors socials i mediambientals sostenibles, fet que els ha reportat diversos reconeixements durant la seua trajectòria. A més, l’empresa forma part de l’Associació de la Economia del Bé Comú (EBC) i també de la Mesa de Responsabilitat Social Corporativa de Castelló.

Cuinatur vol agrair el suport a totes les persones que han recolzat el projecte des dels seus inicis, especialment als treballadors i clients, i també als xicotets productors, que segons Félix Segarra, “ens han permés demostrar que donar una alimentació equilibrada i arrelada al territori als col·legis públics de la Comunitat Valenciana no és una utopia”.