Cuidar també és educar
Cuidar també és educar

Cuidar també és educar

Cuidar

també és

educar

Us presentem un projecte educatiu diferent

El nostre projecte educatiu contempla activitats divertides i amenes perquè els xiquets i xiquetes puguen descobrir i interioritzar el valor dels aliments, de la seua producció i la seua elaboració, a més d’aprendre a gaudir del repte diari d’assaborir plats diferents i explorar coses noves sense por de les textures o el color.

Per a això, hem creat un espai de formació, tallers i activitats per a ensenyar-los el vincle entre l’alimentació, la producció d’aliments i l’entorn des d’un enfocament social i ambiental, contemplant valors com la sostenibilitat, igualtat, equitat, justícia, interculturalitat, cooperació i participació

En dos paraules: ecodependència i interdependència

La sostenibilitat ambiental i social és la nostra senya d’identitat des de fa més de quinze anys i l’enfoquem a través de dues idees principals:

  • Ecodependència: El vincle de l’ésser humà amb la naturalesa i la consciència dels límits físics d’aquesta. Tot el que necessitem a nivell material prové de la naturalesa, si no la cuidem, estem posant en risc la sostenibilitat de la vida.
  • Interdependència: La consciència sobre la nostra interdependència. Les persones no podríem viure si no fóra perquè unes altres dediquen molt temps i energia al fet que la vida siga possible, a les cures. Els xiquets i xiquetes aprendran la importància de curar uns dels altres, de l’empatia i assimilar el sentit del bé comú.