Menjadors Escolars Sostenibles

Menjadors Escolars Sostenibles

Menú

App’s

Contacte/Treball

Videos

L’horta de CuiNatur

Que els xiquets i xiquetes puguen menjar verdures i hortalisses de qualitat i ecològiques és possible si eliminem intermediaris i apropem al llaurador/a a l'escola.... Read More "L’horta de CuiNatur"

La muntanya de CuiNatur

En una societat cada volta més urbana no ens podem oblidar que venim del camp i l'única forma de mantenir la terra és que siga... Read More "La muntanya de CuiNatur"

La mar de CuiNatur

Menjar peix fresc al menjador escolar és possible. Alejandro, a pesar de la seua joventut, porta molts anys dedicat a la distribució de peix. Un... Read More "La mar de CuiNatur"

En 5 paraules

Proximitat

Seleccionem a proveïdors de proximitat, que garantisquen la provisió de productes locals, que reduïsquen les càrregues ambientals derivades del transport a llargues distàncies i que fomenten el desenvolupament de l’economia local.

Certificació ecològica

Més del 20% del aliments del nostre menú ja són ecològics.

Fresc

Apostem per l’adquisició de productes frescs enfront dels ultraprocessats, perquè d’aquesta forma es mantenen totes les propietats i nutrients dels aliments i s’evita el consum d’aliments elaborats amb additius o conservants.

De temporada

Planifiquem els nostres menús escolars considerant la temporalitat dels aliments perquè mitjançant la seua elecció maximitzem les propietats nutricionals i a més evitem els efectes adversos sobre el medi ambient que provoca el transport de llargues distàncies.

Assequible

Una dieta sostenible no ha de ser només nutricionalment saludable sinó que ha de respectar el medi ambient, ser culturalment acceptable i ser també justa i assequible.

Productors

PROVEÏDORS

Els nostres principals proveïdors són: Read More "PROVEÏDORS"

Pescados AM

Alex Rodriguez. Vinaròs (Baix Maestrat) Peix fresc “Els xiquets i xiquetes són sincers. Si els agrada el que mengen et diran: Xe Alejandro,... Read More "Pescados AM"

Els Masets

Pedro Escrich. La Torre d’En Besora (Alt Maestrat) Formatge i iogurt "La major part del nostre personal són gent jove amb fills que... Read More "Els Masets"

La Crisopa

Marta Alemany. Picassent (Horta sud)Verdures i hortalisses ecològiques "La terra tira de tu, és una qüestió de sentiment, de pertinença a la terra... Read More "La Crisopa"

Riet Vell

Juan Carlos Cirera. Amposta (Montsià)Cereals i llegums La nostra filosofia és produir cereals i llegums d'acord amb la normativa d'agricultura ecològica en àrees... Read More "Riet Vell"

Hortalisses Agapito

Oscar García. La Vall d’Alba (Plana Alta)Taronges i creïlles "Som productors agrícoles amb l'experiència de diverses generacions a les nostres esquenes. Confiem en... Read More "Hortalisses Agapito"

Bolíssim

Lluís Gargallo. Vilafranca (Els Ports)Elaborats artesans vegans "Jo he sigut cuiner de Cuinatur. Compartim la filosofia d’elaborar menús saludables, amb productes de proximitat,... Read More "Bolíssim"

Blog