Experts i empreses debaten a l’UJI sobre organitzacions saludables.

Experts i empreses debaten a l’UJI sobre organitzacions saludables.

Les empreses castellonenques Unión de Mutuas, Cuinatur i Jabones Beltrán han exposat les seues accions com a organitzacions saludables.

Mª José Antoni, responsable de Recursos Humans de Cuinatur, ha explicat com l’empresa ha apostat des d’un primer moment per la diferenciació i per la creença que l’educació té una continuïtat en el menjador. La sostenibilitat s’ha inclòs en els criteris integrals de l’organització a través de la utilització de productes frescos, de proximitat, ecològics i de temporada, afavorint així l’economia local i el medi ambient. Així mateix, ha destacat quatre accions de cara a fomentar un entorn de treball saludable: fomentar la visió compartida a tots els valors de la plantilla de l’empresa, cobrir una necessitat real en la gestió des dels treballadors, fomentar el treball en equip, i analitzar actituds i capacitats individuals.

El professor de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i membre del Patronat d’Economistes sense Fronteres José Ángel Moreno ha advertit del risc que grans multinacionals limiten les accions de Responsabilitat Social a l’interès econòmic d’augmentar els beneficis i a una qüestió d’imatge, quan l’objectiu és “que les empreses milloren en totes les accepcions del terme, a nivell social, mediombiental i de gestió”.

Més informació:
https://www.facebook.com/jornadarsc

http://eticaempresarialyrse.blogspot.com.es/

Quant a l'autor

Cuinatur administrator