Cuinatur implanta el model de menjadors saludables i sostenibles al món empresarial

Cuinatur implanta el model de menjadors saludables i sostenibles al món empresarial

L’empresa de restauració col·lectiva Cuinatur ha arribat a un acord amb la firma Nayar Systems per a prestar el servei de menjador a les instal·lacions que ha inaugurat recentment la firma d’enginyeria de telecomunicacions a l’avinguda Casalduch de Castelló de la Plana. Una nova proposta que suposa la fusió de la cultura de la innovació tecnològica representada per Nayar Systems i un model d’innovació social basat en la Economia del Bé Comú, que encarna Cuinatur.

L’empresa tecnològica està especialitzada en el sector de l’elevació i el Internet of Things industrial i compta amb un planter de 50 treballadors que a partir d’avui dilluns han pogut tastar i degustar el menú servit per Cuinatur. El gerent de l’empresa de restauració, Fèlix Segarra, explica que “es traslladarà al món de l’empresa el model de menjador saludable i sostenible social i mediambientalment, prioritzant la compra de productes ecològics, de temporada, proximitat i de compra directa al productor, per a garantir així uns preus justos per al llaurador”.

Aquesta és la primera experiència de Cuinatur en menjadors d’empresa, “un projecte que és molt il·lusionant i en el qual no hem hagut d’adaptar els menús que dissenyem per a les escoles ja que el nostre no és un menú per a xiquets i xiquetes sinó per a persones “, segons diu Segarra, qui explica que Nayar Systems “és una empresa formada per gent jove, preocupada pel medi ambient i la alimentació saludable i sostenible”.

Cuinatur té al seu càrrec l’alimentació de més de 30 centres educatius, ocupacionals i centres de majors a tota la Comunitat Valenciana, on tenen més de 6.000 comensals diaris. L’esforç i compromís per un model de gestió que té molt en compte els valors socials i mediambientals ha sigut reconegut en moltes ocasions des dels seus inicis per diferents entitats i institucions.

Quant a l'autor

Cuinatur administrator